Aké máme možnosti - časť 1

Od nepamäti všetky spoločenské pravidlá hovoria, že poslaním ženy je byť matkou. Ochkáme pri pohľade na každý kočík a snívame o tom, ako sa budeme s radosťou starať o naše krásne vysmiate drobčiatko, budeme sa hrať a obliekať ich... Celé roky sa pripravujeme na rolu matky. No nikto nás nepripraví na každodenné počítanie peňazí, aby sme tento mesiac nejako vyšli... pokiaľ pracuje iba jeden člen domácnosti a druhý dostáva to smiešne vreckové od štátu, je naozaj krkolomné zaobstarať všetky potrebné veci. A čo po tých troch rokoch, ktoré ste strávila doma? Keď máte kamošku na správnom mieste, prácu nájdete. Na celé dni mimo domu. Štandardom dnešnej doby je vychovávať deti cez telefón alebo prostredníctvom starých rodičov, strašiak menom chrípka či prázdniny stoja na každom rohu... a mnohým sa nepodarí ani len zamestnať.
 
                               Každá situácia a každý problém má aj riešenie!  
 
Bez ohľadu na to, kde vo svete sa nachádzate, môžete zostať doma, pripojiť sa k sieti a byť aj naďalej mama! Pre nové ženy v MLM sú niektoré definície mätúce. Je priam údesné premýšľať nad tými výrazmi a množstvom informácií. Na objasnenie. MLM – Multi-Level marketing, network marketing alebo aj sieťový marketing. Všetko sú to synonymá a znamenajú to isté. Mlm je práca z domu s možnosťou 100% prispôsobovania si času podľa svojich potrieb,  ktorý odmeňuje každého člena a distribútora a ten si tak buduje vlastný podnik. Network marketing  bol po desaťročia vyslovene ako práca z domu, preto je ideálnym pre mamičky, ktoré chcú /alebo musia/ zostať doma, ale zostať pritom aktívne. Dlhý čas mal ale tento priemysel zlé meno. Niektorí ľudia /a to aj dnes/ neberú MLM vážne. Je ale dôležité si uvedomiť, že samotný multi-level marketingový priemysel sa vyvinul, je stále väčší a lepší. Jasné, aj ja som mala predsudky, 100% presvedčenia. Ale teraz viem, že to bolo iba preto, že som tomu systému nerozumela. 
 

Už ste sa zaradili medzi MLM mamičky? Výborne! Podeľte sa o skúsenosti a úspechy! Ďalšími článkami vám pomôžem rozvíjať váš biznis Z DOMOVA, pomocou ktorých vybudujete úspešné a vysoko ziskové domáce podnikanie. Dá sa to! Mnoho a mnoho mamičiek si tak vybudovalo príjem podstatne väčší ako sú výdavky, ony sú schopné žiť život, ktorý vždy chceli a venujú sa svojej rodine. Môžete to urobiť tiež! Len nezabudnite, že si to vyžaduje čas a odhodlanie. 

                                                                                                                      Evka

Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.