Čo potrebujete?

 Čo potrebujete k tomu, aby ste mohla zmeniť priebeh svojho života? Aby ste sa cítili bohatá vo všetkých smeroch – ako v konečných finančných efektoch, tak vo svojom srdci, duši, v spôsobe každodenného života? Čo potrebujete, aby ste mohla povedať sama sebe v zrkadle: „Všetko bude od tejto chvíle iné.“? Čo musíte mať, aby ste tomu dokázala uveriť? Aby ste to mohla prežiť a uskutočniť?

 

     Jedinou veľmi dôležitou vlastnosťou, ktorú potrebujete, aby ste zmenili beh svojho života je prestať sa zaoberať tým, čo o vás povie tá či oná na dvore, uvedomiť si, že si stačí pozrieť každý 15 diel z vašej obľúbenej telenovely bez toho, aby ste o niečo prišla a ODVAHA. Veľa odvahy. Čo je výborné je, že všetko je to zadarmo :)

 Pamätáte sa, koľko odvahy vyžadovalo, aby ste sa vo svojom vlastnom živote vysporiadala s nedostatkom, prekonávala prekážky – neočakávanú stratu zamestnania, chorobu blízkej osoby, zničujúci rozvod? Ten pocit prebudenia ráno ako v hmle premýšľate, ako sa s problémom vyrovnať, ako žiť ďalej, znovu začať sama budovať svoj život a popri tom sa musíte postarať o svoje deti. To, čo vám umožnilo pokračovať ďalej, bola vaša odvaha.

Žiť s finančnými ťažkosťami vyžaduje odvahu, ale aj keď sa to zná neuveriteľné, odvahu potrebujete aj k tomu, aby ste sa mala dobre a nemusela počítať každé euro. Prečo? Pretože voľba finančnej slobody ako cieľa vyžaduje, aby ste sa stavali k všetkému, čo sa týka vašich peňazí, skutočne poctivo a s odvahou – a to je pre väčšinu z nás veľmi ťažká vec. Ale musíme ju zvládnuť.

Bez strachu by sa zrejme nedostavila ani odvaha. Byť odvážna znamená zvíťaziť nad strachom. Kedykoľvek budeme čeliť strachu či obave z niečoho, pomyslime si, že TERAZ je tá správna chvíľa pre našu odvahu. S každou takouto chvíľou sa začneme stávať takou, akou v skutočnosti sme – sebaistejšou, tvorivejšou, dokonalejšou. Staneme sa víťazkou vo vlastnom živote. A my SME víťazky! Pretože si to zaslúžime! :)

Štítky

Neboli nájdené žiadne štítky.